Geriausiai parduodamos

Informacija

Naujos prekės

8 kalėdinių užkandžių idėjos

8 kalėdinių užkandžių idėjos

Nors iki švenčių dar liko daugiau nei mėnuo, tačiau visų reikalų nereikėtų pasilikti paskutinei dienai. Jei norite svečius nustebinti įdomiais užkandžiais, šios aštuonios idėjos jums tikrai patiks.

1. Šokoladiniai šaukšteliai

Jums reikės: plastikinių šaukštelių, ištirpinto šokolado ir pabarstų. Tiesiog supilkite tirpintą šokoladą į šaukštelius ir pabarstykite pabarstų.

2. Užkandis „Namelis

Jums reikės: dantų krapštukų, braškių, bananų, zefyrų ir vynuogių. Pirmiausia ant krapštuko mukite vynuogę, tuomet – banano riekelę, vėliau – braškės puselę, ir galiausiai – zefyriuką. Šiuos namelius nesunkiai surikiuosite lėkštėje, jei tiesiog nupjausite vynuogių apatinę dalį.

3. Saldainiai ant pagaliuko

Jums reikės: saldainių-lazdelių, tirpinto šokolado, pabarstų ir pagaliukų. Saldainius pakaitinkite tris minutes 300 laipsnių temperatūroje, ir tai leis jums juos paprasčiau sujungti. Kai sulipdysite širdutę, į jos vidų pilkite tirpintą šokoladą ir užbarstykite pabarstų.

4. Meniški zefyriukai

Jums reikės zefyriukų, saldainių-lazdelių, tirpinto šokolado ir pabarstųZefyriukus įmerkite į tirpiną šokoladą, užbarstykite pabarstų, ir įsmeikite saldainį-lazdelę.

5. Bananinis pingvinas

Jums reikės: bananų, tirpinto šokolado, spalvotų saldainių (MmdemsSkittles, ir pan.) Perpjautą bananą pamirkykite šokolade, ir iš spalvotų saldainių sukurkite akytes, snapą ir kojytes).

6. Saldžios lazdelės

Jums reikės: miltinių lazdelių, tirpinto šokolado ir įvairių rūšių pabarstų. Lazdeles pamirkykite tirpintame šokolade (galite naudoti pienišką, juodą bei baltą šokoladą), ir pabarstykite įvairių rūšių pabarstais. Naudodami konditerinį švirkštą viršų galite papuošti skirtingų spalvų šokoladu.

7. Meškutis rogėse

Jums reikės meškučio formos sausainių, šokoladinių saldainių ir saldainių-lazdelių. „Pasodinkite“ sausainį-meškutį į saldainį, ir pritvirtinkite saldainius-lazdeles.

8. Šokoladiniai saldainiai

Jums reikės: formelių, tirpinto šokolado, spalvotų saldainių arba pabarstų. Ištirpintą šokoladą įpilkite į formeles, užbarstykite pabarstų arba sudėkite spalvotus saldainius. Kai šokoladas sustings, išimkite pagamintus saldainius iš formelių. Jei saldainiai bus gana nelygūs, tiesiog galėsite konditeriniu švirkštu pataisyti šią padėtį – tereikės tirpinto kitos spalvos šokolado.

Žinoma, idėjų gali būti ir kur kas daugiau. Tikimės, kad šios aštuonios idėjos įkvėps jus dar daugiau eksperimentuoti – nustebinti svečius gali būti tikrai labai paprasta, jei tik pasitelksite fantaziją.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code